Billige Vitaminer

Vitaminer afgørende for at kroppen kan fungere! Se alt om billige vitaminer her

Her på siden samler vi alle de billige vitaminer, som vi generelt har brug for. Nogle i form af tilskud, andre i form af fødevarer. Vi holder hele tiden priser og sortiment opdateret så vi kan tilbyde de bedste produkter til de skarpeste priser. Der kommer hele tiden nye varer til, så derfor har vi tilladt os at vise dig de mest populære produkter i kategorien herunder. Der findes et ret stort udvalg så det er bare at gå på opdagelse og finde netop de produkter du foretrækker til dit behov.

Vitaminer og mineraler er generelt set, ultimativt nødvendige for, at kroppen kan fungere optimalt. Der findes følgende: A, B, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E,  og K vitamin. Udover findes der også folinsyre, som faktisk også er et slags vitamin!

Vitaminer fra Helse Udsalg

Vitaminer er helt generelt vigtige for følgende ting:

A vitamin: Synet, vækst, appetit, smag. B vitamin: nervesystem, fordøjelse, muskler og hjerte, hud, negle, hår, ømme læber og tunge, hud, nerve-problemer, kramper. B12: Røde blodceller og nervernes nydannelse. C vitamin: Immunforsvaret, mod virus og bakterier, fremmer heling, nedsætter kolesterolindhold i blodet, naturligt afføringsmiddel, styrker cellerne. D vitamin: Kroppens omsætning af kalk & fosfat (stærke knogler og tænder). E vitamin: Stærk antioxidant, sandsynligvis god til at bevare huden, da den mindsker cellernes forældelsesproces pga. iltning. Folinsyre: Nødvendig for produktionen af de røde blodceller. Se hvor du finder de billigste helse produkter, billige vitaminer mm. HER

Du finder også altid billige vitaminer hos vores anbefalede helse webshops.

Se også vores side om Mineraler her